Un pistoler mata huit persones a tres salons de massatges asiàtics a Atlanta

El presumpte autor dels tiroteigs està detingut i se sospita que podria haver una motivació racial en la matança. 

El Gold Spa, lloc en què es va produir un dels tres tiroteigs aquest dimarts a Atlanta
El Gold Spa, lloc on es va produir un dels tres tiroteigs aquest dimarts a Atlanta

Almenys huit persones han mort aquest dimarts en tiroteigs a tres salons de massatges asiàtics ubicats als voltants de la ciutat d'Atlanta, als Estats Units. El presumpte responsable, un home de 21 anys identificat com Robert Aaron Long, ja ha sigut detingut per les autoritats, segons ha confirmat l'oficina del xèrif del comtat de Cherokee. El localitzaren a uns 250 quilòmetres al sud d'Atlanta, capital de l'estat de Geòrgia.

Les forces de l'orde consideren Long com el responsable del triple atac, però encara no s'han donat a conéixer quins motius l'han espentat a cometre'ls. Alguns mitjans nord-americans, tot i això, assenyalen que podria haver una motivació racial en els assassinats, ja que sis de les víctimes eren dones d'origen asiàtic. 

El primer tiroteig va ocórrer poc abans de les 17.00 (hora local) en un establiment conegut com Young's Asian Massage Parlor, situat al nord d'Atlanta, en el comtat de Cherokke. Quatre persones foren assassinades, tres dones i un home, i una cinquena va quedar ferida. 

Poc després, sobre les 17.45, el presumpte pistoler va acabar amb la vida de quatre persones més en altres dos centres d'hidroteràpia ubicats a la mateixa illa de la ciutat estatunidenca, el Gold Spa i l'Aromatherapy Spa. El segon atac s'ha saldat amb tres dones mortes, mentre que el tercer ha deixat una quarta víctima mortal, també una dona. 

També et pot interessar

stats