Almenys quatre morts en el tercer tiroteig en dues setmanes als Estats Units

Aquest tiroteig a Los Angeles té lloc després que un home armat assassinara 10 persones a Colorado, i un altre, una setmana abans, huit persones a Atlanta.

Cordó policial en el tiroteig en un supermercat de Colorado, els Estats Units, la setmana passada
Cordó policial en el tiroteig en un supermercat de Colorado, als Estats Units, la setmana passada / Brendan Davis (Efe)

Almenys quatre persones, inclòs un menor d'edat, han mort en un nou tiroteig ocorregut als Estats Units, aquesta vegada en un edifici d'oficines a la ciutat d'Orange, al sud de Los Angeles. A més dels morts, una cinquena persona ha resultat ferida i ha sigut traslladada a un hospital, segons han informat les autoritats. El presumpte atacant també ha resultat ferit i ha sigut traslladat detingut a un hospital sense que se'n conega l'estat.

Una portaveu de la policia d'Orange, Jennifer Amat, ha explicat que el tiroteig va tindre lloc al voltant de les 17:30 hores i que el presumpte atacant va obrir foc quan arribaren els agents. De moment es desconeixen més detalls, com els motius o les circumstàncies del succés.

Aquest tiroteig a Los Angeles ocorre a penes una setmana després que un home armat assassinara 10 persones en un supermercat a Colorado en el incident més gran d'aquest tipus en dos anys.

Una setmana abans, un altre home armat va atacar tres salons asiàtics de massatges en l'àrea d'Atlanta i va assassinar huit persones, sis d'elles dones asiàtiques.

També et pot interessar

stats