Els viatges amb tren a València es disparen un 602% per al pont de Tots Sants respecte al 2021

L'obertura a la competència que està experimentant el sistema ferroviari ha afavorit l'increment de la demanda del tren després de l'arribada de nous operadors com Ouigo, Iryo o Avlo.

Tren d' Ouigo al costat d'un AVE de Renfe
Tren d'Ouigo al costat d'un AVE de Renfe / Efe

La compra de bitllets de tren per al pont de Tots Sants s'ha disparat un 124% en tot l'estat i, concretament, un 602% per a València en comparació amb les mateixes dates el 2021, segons les dades de Trainline.

L'obertura a la competència que està experimentant el sistema ferroviari també està afavorint l'increment de la demanda del tren després de l'arribada de nous operadors com Ouigo, Iryo o Avlo.

D'altra banda, Alacant és una altra de les ciutats que ha crescut en termes de demanda pels viatgers espanyols per al pont de Tots Sants en registrar un augment del 55% de les reserves.

A escala estatal, després de València (602%), Madrid destaca com una altra de les destinacions favorites dels espanyols en obtindre una pujada del 594% de les reserves en comparació amb les mateixes dates de l'any passat.

En tercer lloc, es col·loca Toledo amb un increment del 297% i, completant el rànquing, estaria Tarragona, amb un 257% de reserves respecte al 2021.

També et pot interessar

stats