Renfe reforça amb 45.000 places els serveis Avlo entre València i Madrid

Es duplicarà la capacitat de 125 trens amb una oferta global de 185.000 places

Trens Avlo estacionats en l'estació de Madrid-Porta d'Atocha
Trens Avlo estacionats en l'estació de Madrid-Porta d'Atocha / Renfe

Renfe reforçarà amb 45.000 places el servei Avlo entre València i Madrid a partir del pròxim 7 d'octubre i fins al 10 de desembre i per a això duplicarà la capacitat de 125 trens que circularan amb una oferta de 718 places per tren amb una oferta global de 185.000 places.

El servei Avlo entre València i Madrid, que va començar el passat 21 de febrer, compta amb tres circulacions diàries per sentit i una oferta de 2.154 places al dia. Quatre dels sis trens Avlo (dos per sentit), tenen parades en les estacions de Cuenca Fernando Zóbel i Requena-Utiel.

Aquest servei es comercialitza en una única classe amb un preu a partir de set euros, i la venda de bitllets es gestiona a través d'un sistema dinàmic que ofereix el millor preu disponible a cada moment per al viatge sol·licitat, segons indica Renfe.

Sobre el preu base, el client pot afegir serveis addicionals, com a selecció de plaça, canvis o anul·lacions i equipatge addicional. El preu base inclou de manera gratuïta una maleta de cabina i una bossa de mà.

Els xiquets menors de catorze anys tenen una tarifa bàsica de cinc euros, sempre que vaja acompanyat de l'emissió d'un bitllet d'adult (amb un màxim de dos bitllets de xiquet per adult). També s'ofereixen descomptes per a famílies nombroses, 20% per a les de categoria general i 50% per a categoria especial.

També et pot interessar

stats