Iryo competirà a partir de diumenge amb Renfe i Ouigo pels usuaris de l'alta velocitat

A partir d'aquest diumenge es podran comprar ja els bitllets entre Madrid, Conca i València, i estarà operatiu el desembre

Tren iryo
Tren iryo / À Punt NTC

El nou tren d'alta velocitat, Iryo, començarà a ser operatiu a València la primera setmana de desembre. A Alacant haurà d'esperar un poc més, fins a juny de l'any que ve. Amb empremta valenciana, aquest tren tindrà setze connexions diàries amb Conca i Madrid. A partir d'aquest diumenge es podran comprar ja els bitllets des de 18 euros per trajecte.

El director general ha anunciat que treballaran amb turisme de la Comunitat Valenciana per a oferir experiències als viatgers. "Volem oferir, a més del bitllet de tren, experiències de vacacions a la Comunitat Valenciana", ha explicat aquest dijous.

Iryo és la marca comercial de l'empresa Ilsa, on participa en un 55% l’aerolínia valenciana Air Nostrum i en un 45% l’operador públic italià Trenitalia.

Per la seua banda, Ouigo, el tren d’alta velocitat de baix cost, començarà a connectar Madrid amb la Comunitat Valenciana el pròxim 7 d’octubre. L’operador oferirà bitllets a partir de nou euros per a viatjar des de València. Per a fer-ho des d’Alacant, caldrà esperar a l’any que ve. Els serveis de baix cost de Renfe, Avlo, iniciaren les connexions entre València i Madrid el passat mes de febrer.

També et pot interessar

stats