Sánchez es reuneix amb empresaris turístics abans de tancar el XIV Congrés del PSPV

La reunió arriba un dia després que Salvador Navarro, president de la CEV, va criticar obertament en el conclave socialista la possibilitat d'implantar una taxa turística

Sánchez i Puig es reuneixen en l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) a Benidorm (Marina Baixa)
Sánchez i Puig es reuneixen en l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) a Benidorm (Marina Baixa) / Invat·tur

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que hui tancarà el XIV Congrés del PSPV-PSOE que durant tot el cap de setmana s'està celebrant a Benidorm (Marina Baixa), es reuneix aquest matí amb representants del sector turístic de la Comunitat Valenciana.

Sánchez vol conéixer en primera persona la situació del turisme en el territori valencià, així com les demandes dels empresaris del sector. La trobada entre el cap de l'executiu central i l'empresariat arriba en un moment en què aquest últim ha rebutjat la possibilitat plantejada pels socis de govern de Puig, Compromís i Unides Podem, d'implantar una taxa turística. Compromís defensa l’impost enfront del PSPV des d’on es respon que ara no és el millor moment per la crisi de la Covid.

El president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, convidat a l’obertura del congrés del PSPV aquest dissabte, es va oposar obertament a la taxa, perquè la considera una "greu falta de sensibilitat" cap al sector del turisme.

També et pot interessar

stats