Mazón demana "ambició" per a ser líders nacionals del turisme britànic

El president de la Diputació ressalta des de Londres que l'Aeroport d'Alacant-Elx es va concebre per a rebre vint-i-dos milions de passatgers i el 2019 en tenia quinze, per la qual cosa "hi ha capacitat per a créixer"

Carlos Mazón promocionat la Costa Blanc en el World Travel Market de Londres
Carlos Mazón promocionant la Costa Blanc en el World Travel Market de Londres / Twitter: @CarlosMazon40

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha demanat "ambició" política per a impulsar mesures que permeten "continuar creixent" en dades hoteleres i no sols permeten arribar al 90% dels números del 2019, sinó "depassar-los". L'objectiu és ser líder nacional del turisme britànic.

Així ho ha indicat el també president del Patronat Costa Blanca des de la Fira de Turisme de Londres. Segons ha explicat, "hi ha capacitat per a absorbir més visitants tant per grandària d'aeroport com per capacitat hotelera" i indica que cal seguir el camí de Benidorm en matèria turística.

Sobre aquest tema, ressalta que l'Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández es va concebre per a rebre entre vint i vint-i-dos milions de passatgers i "el 2019 en tenia quinze", per la qual cosa "encara hi ha capacitat per a créixer". Al mateix temps que assegura que "d'ací a poc caldrà replantejar-se una trajectòria d'ampliació" per a l'aeroport alacantí.

Necessitat de noves destinacions britàniques i de més seients

Mazón assegura que per a continuar creixent fan falta més seients. Ara mateix, l'Aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández té 24 destins britànics que operen set aerolínies, però en vol més. "Venim amb molta ambició a les vint reunions que tenim amb aerolínies i turoperadors, sobretot amb aerolínies".

"Tots els vols que ixen i entren entre la Costa Blanca i el Regne Unit estan ocupats de gom a gom, al 100%", ressalta Mazón, que veu en aquest nombre" la base fonamental per a créixer més".

Campanya de promoció pel Boxing Day

Mazón assegura que amb Hosbec crearan una campanya de promoció en el mercat britànic orientada al Boxing Day, perquè Alacant ja té una forta demanda en l'última hora, però ara se centraran a aconseguir que això es faça des del 26 de desembre. El Patronat Costa Blanca vol aconseguir que les reserves es produïsquen el mes de desembre o el de gener.

D'altra banda, ha indicat que la Diputació d'Alacant està "tornant a posar la prioritat a Centreeuropa i als països nòrdics, amb una possibilitat de creixement molt important a Portugal, amb nivells molt rellevants".

Insisteix que hi ha avanços "molt significatius" en el mercat nòrdic i també islandés, "molt enfocat cap al golf", per la qual cosa estima que en els pròxims dos anys "seran objecte d'un clar objecte de desig per part del turisme alacantí".

També et pot interessar

stats