La jutgessa amplia el termini per a la compra de Marie Claire per una oferta que no s'ha pogut materialitzar

Hi ha un termini addicional de deu dies hàbils per a presentar ofertes i qualsevol altre interessat podrà oferir-se durant aquest termini

Rètol de la fàbrica de Marie Claire en Vilafranca
Rètol de la fàbrica de Marie Claire en Vilafranca / Paco Poyato (Europa Press)

La titular del jutjat del mercantil número 1 de Castelló ha acordat, en interés del concurs de creditors, l'obertura d'un termini addicional de deu dies hàbils per a presentar ofertes per a la compra de Marie Claire, atés que hi ha un interessat seriós que no ha pogut materialitzar la seua oferta en el termini inicial, que va concloure el passat 8 d'abril.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), qualsevol altre interessat podrà oferir-se durant aquest termini.

El fons d'inversió amb seu a Madrid C2 Private Capital va desistir i va retirar l'oferta que va presentar per a comprar l'empresa Marie Claire. Aquest fons d'inversió va presentar l'oferta el mes de març passat amb la qual pretenia continuar amb la producció de l'empresa i tindre els treballadors que encara estan en l'ERTO, després que una anterior no quallara, ja que administrador concursal la descartara.

Marie Claire va anunciar l'any passat la seua intenció de tancar la seua planta i sol·licitar la declaració de concurs de creditors de manera voluntària per a procedir a l'extinció de la companyia.

L'assemblea de Marie Claire en desembre va decidir ampliar l'ERTO en el qual estaven 72 empleats fins a març de 2024 per a possibilitar que es continuara treballant en la viabilitat de l'empresa, segons va informar UGT en un comunicat.

Recentment, els 72 treballadors de Marie Claire que es troben en ERTO es van mostrar favorables a prorrogar aquest expedient tres mesos fins a juny a l'espera que es poguera materialitzar la compra de l'empresa i així garantir la continuïtat de l'activitat.

Marie Claire va ser adquirida l'abril de 2021 per l'empresa Think Textil en una operació avalada per l'Institut Valencià de Finances a través d'un pla de finançament a compte de la lluita contra la despoblació.

D'altra banda, la companyia va formalitzar amb la Generalitat una operació de finançament per valor de 12 milions d'euros aprovada en el marc del Fons Valencià de Resiliència per a empreses estratègiques afectades per la crisi.

També et pot interessar

stats