Incertesa, decepció i molta tristesa entre la plantilla de Marie Claire

Els treballadors i treballadores han passat de l'alegria per la inversió d’un grup madrileny, a l'angúnia d'una liquidació imminent

Imatge d'arxiu d'una treballadora de Marie Claire / À Punt NTC

La plantilla de Marie Claire a Vilafranca viu amb incertesa, decepció i molta tristesa l’anunci de la retirada del grup inversor madrileny C2 Private Capital. Els treballadors i treballadores han passat de l'alegria de fa dues setmanes, quan es va presentar l'oferta de compra, a l'angúnia d'una liquidació imminent. 

El 8 d'abril va acabar el termini donat pel jutjat mercantil de Castelló per a la liquidació de la històrica firma de Vilafranca. Si s’aprova aquesta liquidació, tots els empleats que estan en un ERTO passarien a un ERO. Per això, han perdut l'esperança: “açò és un colp molt fort, perquè ja ens havíem fet il·lusions”, manifesta la delegada de CCOO, Isabel Gil. 

La plantilla, integrada per unes setanta persones, està en ERTO, renovat ara fa dues setmanes, per les garanties que l'administrador i el grup inversor els van donar amb l'oferta de compra. Asseguren que se senten enganyats. “Ens han creat unes expectatives molt altes, estàvem tots molt il·lusionats, i ara és un colp molt fort per a tot el poble”, assegura Cándido Andrés, delegat d’UGT. 

Diuen que estan molt cansats després de mesos d'incertesa i d'informacions que els arribaven només a través de la premsa. A més, es queixen de la falta d'explicacions per part de l'inversor i l'administrador concursal. Amb la retirada del grup inversor de l'oferta per 250.000 euros, i amb un deute de 38 milions d'euros, el final de Marie Claire sembla imminent.

També et pot interessar

stats