Ja es pot sol·licitar la cita per a presentar la declaració de la renda presencialment

L'atenció a la ciutadania en oficina a qui la sol·licite comença el 3 de juny

Dates en què comencen els diferents terminis de presentació i sol·licitud de cita prèvia de la campanya de la renda 2024
Dates en què comencen els diferents terminis de presentació i sol·licitud de cita de la campanya de la renda 2024 / Paula García

A partir d'este dimecres ja es pot sol·licitar cita per a presentar la declaració de la renda presencialment. La campanya de la renda del 2023 va començar el 3 d'abril per a la presentació de declaracions per internet i s'acabarà l'1 de juliol.

L'atenció en oficines a la ciutadania que la sol·licite comença el 3 de juny. Es pot demanar la cita a través del web de l’Agència Tributària, mitjançant el NIF/NIE o DNI electrònic, certificat electrònic, Cl@ve PIN o referència de la declaració de l’any anterior. També mitjançant l’app Agència Tributària, o per telèfon en els números 91 553 00 71 o 901 22 33 44 de dilluns a divendres de 9 a 19 hores. Els mateixos canals es poden emprar per a anul·lar la cita en cas de ser necessari. 

Enguany és important recordar que hi ha noves deduccions autonòmiques aprovades pel Consell per a les rendes inferiors a 32.000 euros en declaració individual o fins a 48.000 en el cas de la conjunta. 

L'Agència Tributària espera rebre 23,3 milions de declaracions en esta campanya, la majoria (14,6 milions) a retornar, per un import total d'11.650 milions d'euros.

També et pot interessar

stats