El govern inclou les frites, esmalts i tèxtil en el decret d'ajudes per als sectors gasointensius

La patronal Anffecc es mostra satisfeta, però demana saber quina serà la quantitat de les ajudes i que arriben tan prompte com siga possible a les empreses de la província de Castelló

Empresa de frites, esmalts i colors ceràmics a les comarques de Castelló
Empresa de frites, esmalts i colors ceràmics a les comarques de Castelló / Anffecc

El govern inclourà en el decret d'ajudes a les empreses intensives en l'ús del gas als sectors de frites, esmalts i acabats tèxtils, segons ha informat la delegada del govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé.

En les últimes setmanes, des de l'Associació Nacional de Fabricants de Frites, Esmalts i Colors Ceràmics (Anffecc), situada a Castelló, s'havia denunciat l'exclusió d'aquests sectors de les noves mesures d'ajuda per als sectors gasointensius.

La patronal Anffecc es mostra satisfeta, però demana saber quina serà la quantitat de les ajudes i que arriben tan prompte com siga possible.

En un moment en què el sector ha anunciat pèrdues de 80 milions d'euros per la crisi amb Algèria, i quan moltes de les empreses han anunciat que no assistiran a Cevisama per la greu crisi econòmica perquè travessen.

En un comunicat, Bernabé ha admés que són "sectors que necessitaven aquestes ajudes i el govern és sensible a les necessitats industrials de la Comunitat Valenciana i ha corregit alguns desajustaments".

També et pot interessar

stats