Dues empreses s'interessen per comprar la històrica empresa tèxtil Marie Claire

L'oferta, d'un grup hispanopolonés, s'ha presentat ja de manera oficial. L'altra és d'un proveïdor navarrés de Marie Claire i "coneix molt bé el sector i l'empresa". El termini s'acaba al 24 d'abril 

Imatge d'arxiu de treballadors de Marie Claire
Imatge d'arxiu de treballadors de Marie Claire / À Punt NTC

S'obri una eixida per a l'empresa Marie Claire, a Vilafranca (Ports). Hi ha dues empreses que han fet un pas endavant per a comprar la històrica fàbrica tèxtil. El jutjat ha ampliat el termini per a estudiar les ofertes fins al 24 d'abril

Una de les ofertes, d'un grup hispanopolonés format per la companyia polonesa Koltex Kolbuszowa i l'espanyola Formen, s'ha presentat ja de manera oficial. L'altra és del grup Cabanillas de Navarra.

Per tant, es torna a obrir una xicoteta llum d'esperança per a Marie Claire. L'administrador concursal té damunt de la taula una nova oferta oficial de compra, però necessita més informació.

Jordi Casserres, administrador concursal de Marie Claire, ha dit a À Punt que el jutjat els ha donat un termini de deu dies per rectificar i esmenar allò que no s'ha presentat i, per tant, "de moment no puc pronunciar-me per la capacitat econòmica ni per la solvència".

De moment el comité d'empresa no ha rebut cap comunicat oficial. Cándido Andrés, del comité d'empresa UGT Marie Claire, ha indicat que és un grup polonés el que s'ha presentat i "a nosaltres oficialment no se'ns ha comunicat".

Durant aquest nou termini, un segon grup espanyol també ha mostrat interés. Jordi Casserres ha explicat que és un grup empresarial sòlid i en diferents àrees de negoci entre altres també està el sector tèxtil. A més, "no és cap secret que era un proveïdor també de Marie Claire i coneix molt bé el sector i l'empresa".

Novament, es tracta de notícies esperançadores per als 72 treballadors que continuen en ERTO després del desengany que va suposar la retirada de l'última empresa que es va interessar per comprar Marie Claire.

També et pot interessar

stats