Balears exigirà tindre la vacunació o una PCR negativa als grups de més de 20 viatgers

El govern balear ha aprovat aquesta normativa per als viatges organitzats, després del macrobrot dels viatges d'estudis originat a Mallorca

Passatgers arribant a l'aeroport de Palma, aquest mes de juny
Passatgers arribant a l'aeroport de Palma, aquest mes de juny / Cati Cladera (Efe)

El govern de les Illes Balears ha aprovat aquest dilluns una nova normativa per als viatges organitzats, després del macrobrot dels viatges d'estudis a Mallorca, que obligarà a tots els grups superiors a 20 persones a arribar a les illes amb una PCR negativa feta 48 hores abans d'arribar o a tindre la pauta completa de vacunació.

Aquesta mesura l'ha aprovada el Consell de Govern i compta amb el suport de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, Caeb, Pimem i CCOO, i està a l'espera de comptar amb el suport d'UGT, segons ha assegurat el vicepresident del govern balear, Juan Pedro Yllanes.

El Consell de Govern ha prorrogat l'acord de mesures sanitàries que estava vigent fins a l'11 de juliol, de manera que "no es relaxen les restriccions" a l'espera de l'evolució de la situació sanitària, segons ha dit Yllanes. A més, l'executiu autonòmic ha demanat un reforç policial per a prevenció de conductes de risc en zones turístiques.

També et pot interessar

stats