Compte arrere per a la plantà de les fogueres infantils a Alacant

Seran les primeres a rebre l'avaluació del jurat, que les visitarà dijous a partir de les 09:00 h

La foguera Diputació-Renfe, que du per lema "Wow FlipAlacant" / À Punt NTC

Alacant es prepara este dimecres a la nit per a viure de ple la plantà de les fogueres infantils. Seran les primeres a rebre l'avaluació del jurat, que les visitarà dijous a partir de les 09:00 h. Enguany hi ha dotze comissions que planten foguera infantil en categoria especial. 

Hui tots els esforços se centren en la plantà de les fogueres infantils. Uns monuments més xicotets, però amb tanta qualitat com els grans. A la foguera La Ceràmica, que planta en especial, un equip d’À Punt Notícies ha trobat l'artista amb la brotxa a la mà per a repassar la pintura. Són els últims retocs de "Tinc fam", un monument que parla sobre l'alimentació sana. Per a rematar la faena, comptarà amb la col·laboració dels menuts de la comissió. “Quan acaben de muntar-la, ajudarem a decorar-la”, diu el president infantil, Víctor Carrión. 

També a Diputació-Renfe treballaven esta vesprada en el monument infantil, obra de Mario Pérez i que du per lema "Wow FlipAlacant". Una foguera plena de detalls i amb una decoració feta amb molt de gust. “L’artista ha volgut recordar els costums i la història d’Alacant”, explica el responsable de decoració de la foguera, Sergio Navarro. 

No tots els districtes planten en especial. A Doctor Bergez - Carolines ho fan en la primera categoria. El monument es diu "Kahaavat" i l'artista és Sergio Gómez, que ha posat a treballar tota la comissió. “Ells tenien el desig que la férem sobre l'Índia, i hem treballat els seus costums i folklore”, assegura Gómez. 

A les 89 fogueres infantils que planten este exercici els queden poques hores per a rebre la visita del jurat, que comença el recorregut a les 09:00 h.

També et pot interessar

stats