La VI edició de Mostra la Ploma encara la recta final

‘Indianara’, relat de la intensa vida d'una activista transsexual, rep el premi del jurat al millor llargmetratge documental.

VÍDEO | La VI edició de Mostra la Ploma encara la recta final

La VI edició de la Mostra la Ploma, el festival internacional de cine i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar organitzat per Lambda, conclou aquest diumenge. Entre les obres guanyadores destaca la pel·lícula brasilera Indianara.

Indianara Siqueira és una dona trans, treballadora sexual, líder política i gestora de la casa Nem, un espai que forma part de la resposta popular davant dels sectors que controlen el govern del Brasil i intenten silenciar, entre altres, les veus de la comunitat LGTB+. Els valors de resiliència, encarnats per l'activista transsexual, han fet que aquesta obra obtinga el premi del jurat al millor llargmetratge documental.

El jurat, integrat per Juan Vicente Aliaga, Tatiana Sentamans i Valeria Vegas ha seleccionat l'obra dirigida per Aude Chevalir-Beaumel i Marcelo Barbosa.

La mostra ha programat en aquesta edició 29 pel·lícules procedents de 15 països, amb un equilibri del 50% entre homes i dones en la direcció. Aquesta VI edició ha sigut digital i consolida el festival com un referent per la diversitat sexual. Encara que la mostra conclou el 20 de desembre, el llargmetratge guanyador i els cicles de curtmetratges estaran accessibles a la plataforma digital Festhome TV.

També et pot interessar

stats