El Tram de Castelló amplia els horaris des d’aquest divendres per a facilitar els trasllats durant la Magdalena

Hi haurà transport públic nocturn fins a les tres de la matinada els dies laborables i fins a les sis els caps de setmana

Des d'aquest divendre i fins el diumenge 27 de març s'ampliarà el transport públic a la ciutat de Castelló
Des d'aquest divendres i fins al diumenge 27 de març s'ampliarà el transport públic a Castelló de la Plana / Generalitat

A Castelló de la Plana ja es percep l’ambient de festa. La ciutat està a les portes de la Magdalena i els dos anys de parada obligatòria per la pandèmia fan que l’anunci oficial de les festes, que tindrà lloc aquest dissabte, s’espere amb especial impaciència. Queden a penes 24 hores per a la primera mascletà i per a la Cavalcada del Pregó. Per això ja s’ha anunciat l’ampliació d’alguns serveis, com el del transport públic. El Tram ha programat un horari especial des d’aquest divendres fins al 27 de març.

El llançament de carcasses anunciarà aquest dissabte l’inici de les festes. A més, s’inaugura el calendari pirotècnic amb la mascletà del migdia. També està previst de matí l’homenatge a Tombatossals i al rei Jaume I. Ja de vesprada se celebrarà l’emblemàtica Cavalcada del Pregó.

Aquest diumenge serà el dia més esperat pel col·lectiu fester, i més després de dos anys sense celebrar aquesta jornada. La campana Vicent del Fadrí sonarà per a arreplegar les canyes i les cintes verdes i, en finalitzar la missa, s'iniciaria la romeria cap al Castell Vell i l'ermita de la Magdalena. Les reines de les festes, Carmen Molina i Gal·la Calvo, encapçalaran aquesta romeria.

À Punt ha preparat una programació especial per a acostar la Magdalena a tota la ciutadania del territori.

Per a assistir a tots els actes del programa festiu, el Tram de Castelló ampliarà els horaris fins al 27 de març. Com ha explicat el conseller de Mobilitat, Arcadi España, la línia de Tram T1 UJI-Grau modifica l’horari i la freqüència i oferirà serveis especials des de les 7:00 hores fins a les 0:00 hores, segons ha explicat España.

A més, es prolongarà el servei nocturn des de les 0:00 fins a les 3:00 hores en dies laborables i fins a les 6:00 hores els caps de setmana.

Segons el conseller España, "és important oferir a la ciutadania un transport públic que s'adapte tan bé com siga possible a les seues necessitats reals i és essencial poder moure's durant la Magdalena, en festes en general, de manera sostenible i, sobretot, més segura".

També et pot interessar

stats