Del 19 al 27 de març: tots els actes de Magdalena que podràs veure en À Punt

Torna la festa plena després de dos anys d'interrupció per la situació sanitària

Ermita
Segueix tots els actes de Magdalena en la televisió d'À Punt
16 de març 2022 - 12:54

A partir d’aquest dissabte 19 de març viu l’emoció de les Festes de la Magdalena a través de la televisió d’À Punt. Pots consultar a continuació els horaris de totes les retransmissions.

Les mascletaes, del 19 al 27 de març

Arranquem les festes de la Magdalena 2022 amb la retransmissió de la primera mascletà de Castelló el dia 19 de març, que es dispararà a les 12:00 del migdia i serà a càrrec del guanyador de l'última edició del concurs de mascletaes de l'any 2019, la pirotècnia d'Alacant Hermanos Sirvent. Del dilluns 21 al diumenge 27 podeu gaudir de la Mascletà a partir de la 13:30 h.

Cavalcada del Pregó

El dia 19 a partir de les 16:00 h retransmissió en directe de la Cavalcada del Pregó de Castelló, en un any en què es preveu una gran participació després de dos anys d'interrupció per la situació sanitària. Amb els comentaris de la periodista castellonenca Belén García Cantavella, els reporters Enrique Tena i Oriana Brunori i un ampli equip de col·laboradors del món de la festa i les gaiates.

Romeria de les Canyes

La Romeria de les Canyes és l'acte més multitudinari de les festes fundacionals de Castelló. Connectarem amb la Romeria el diumenge dia 20 a les 10:00 h i a les 12:00 del migdia.

Magdalena Vítol

L’acte de cloenda de la Magdalena, un dels moments més emotius de la festa. Podràs seguir-lo en directe el diumenge 27 a partir de les 22:45 h de la nit.

Especial Atrapa’m si pots

El programa del dia 19 de març estarà dedicat a les Falles i la Magdalena. Els cinc participants són Marta Querol, fallera major de València 1988 i escriptora; Ferran Cano, periodista especialista en festes; Natàlia Aparicio, reina de les festes de la Magdalena 2019; Pablo Sanahuja, artista gaiater amb molta experiència en el sector, i Reyes Martí, pirotècnica de Borriana. 

La ràdio d’À Punt, en directe des de Castelló

El divendres 25 els equips del magazín Pròxima Parada i el programa musical Territori Sonor es traslladaran a Castelló per a viure la Magdalena a peu de carrer.

També et pot interessar

stats