Castelló comença el repartiment de 55.000 llibrets de la Magdalena

L’Ajuntament distribuirà la publicació amb el programa d’actes en huit punts de la ciutat per a evitar aglomeracions

Publicació de la Magdalena d'enguany en mans de la reina de les festes
Publicació de la Magdalena d'enguany en mans de la reina de les festes / À Punt NTC

La ciutat de Castelló de la Plana calfa motors per a celebrar les festes fundacionals i, perquè el veïnat no es perda cap acte, l’Ajuntament comença a repartir els llibrets amb la programació i les cintes de la Magdalena.

Aquest tradicional repartiment, que dona el tir d’eixida als preparatius de les festes, estarà enguany condicionat per la pandèmia. L'Ajuntament l'ha descentralitzat per a evitar aglomeracions.

El consistori té previst repartir 55.000 exemplars entre aquest dimecres, dijous i divendres. El repartiment es farà des de les nou del matí fins a les dues de la vesprada a les tinències d'alcaldia Centre, Nord, Oest, Sud i Grau ―excepte en la tinència d'alcaldia Est―, al Palau de la Festa, a la seu del Patronat Municipal d'Esports i a l'Oficina de Turisme situada a la plaça de l'Herba.

"Enguany habilitem huit punts de distribució per a facilitar que la ciutadania hi puga tindre accés", ha explicat el regidor de Festes i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina.

A més de poder consultar el llibret, els actes festius programats a Castelló de la Plana també es poden trobar a partir de dimecres en el web municipal. 

També et pot interessar

stats