La campanya "Magdalena amb responsabilitat" vol evitar riscos per consum d'alcohol

L’Ajuntament i l’ONG Controla Club col·laboren en aquesta campanya per a promoure conductes responsables durant les festes de la Magdalena

Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament
Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament / Europa Press

L'Ajuntament de Castelló col·labora amb l'ONG Controla Club en una nova edició de la campanya de conscienciació sobre l'abús en el consum d'alcohol i per a promoure conductes responsables durant les festes de la Magdalena, que es desenvoluparan del 19 al 27 de març. Així, la campanya "Magdalena amb responsabilitat" arrancarà el divendres previ a l'inici de les festes.

El regidor de Festes, Omar Braina, ha explicat que l’objectiu és conscienciar sobre els riscos associats al consum d'alcohol durant les festes i que en la campanya participen també les entitats festeres com les colles i gaiates.

Per la seua part, la regidora de Benestar, Dependència i Infància, Mary Carmen Ribera, ha apuntat que de nou es llança enguany una campanya de sensibilització per a viure una Magdalena “segura i responsable” i evitar situacions de risc per abús d'alcohol, així com per a conscienciar sobre l'ús de la mascareta en els moments d'aglomeracions i en interiors.

Des de Controla Club expliquen que l'objectiu principal és la visualització de la problemàtica i la reducció dels riscos produïts pel consum d'alcohol i altres substàncies durant les festes fundacionals. Per a això, la campanya s’articularà en una primera fase informativa prèvia a l'inici de les festes i una altra que es desenvoluparà durant la celebració de la Magdalena.

Per tant, la campanya començarà el divendres 18 de març amb una ronda de xarrades informatives sobre reducció de riscos en matèria de consum d'alcohol i/o altres drogues en seus festeres dirigides al jovent de Castelló. Durant aquestes accions es repartirà el cartell amb la Guia de consells per a gaudir de la Magdalena amb responsabilitat.

Durant els dies 19 i 25 de març també es duran a terme accions informatives d'intervenció presencial sobre reducció de riscos en matèria de consum d'alcohol i de drogodependències amb la instal·lació d'estands.

També et pot interessar

stats