Castelló de la Plana presenta un programa oficial de festes “més obert i normalitzat”

L’Ajuntament permet finalment la celebració de concerts, però les festes seguiran sense els tradicionals casals

Detall de la Romeria de les Canyes de les Festes de la Magdalena de Castelló
Detall de la Romeria de les Canyes de les festes de la Magdalena de Castelló / À Punt NTC

El bon ritme en la desescalada de la pandèmia ha permés obrir la mà a l’hora de tancar el programa oficial de festes de la Magdalena 2022. L'Ajuntament de Castelló de la Plana ha presentat aquest dilluns una programació més “oberta i normalitzada” del que s’apuntava fa un mes, quan la corba de la cinquena onada valenciana fregava els màxims de la pandèmia. 

Un mes després, el regidor de Festes, Omar Braina, ha assegurat que es realitzaran vora el 100% dels actes oficials de la Magdalena, amb la tradicional Romeria de les Canyes, on enguany serà obligatori l’ús de la mascareta. També s’han programat per als 9 dies de festa les mascletaes, els castells de focs, els pregons i finalment, també se celebraran concerts. 

Entre les actuacions més assenyalades, destaquen els concerts de Dorian i El columpio asesino el dijous 24 de març a les 22:00 hores i la d’Omar Montes dissabte a les 23:00 hores en el recinte de concerts. 

Tot i això, mantenen la decisió de no permetre la instal·lació de les carpes, casals, fires i mercats gastronòmics, en considerar que no es pot garantir el compliment de les mesures de prevenció i protecció davant de la covid. 

Així, tot està a punt perquè castellonencs i castellonenques tornen a omplir la plaça Major per a cridar “Magdalena vítol”. 

Pots consultar tota la programació de les festes de la Magdalena en el següent document.

Document
Programa de les festes de la Magdalena 2022
Consulta'l

També et pot interessar

stats