Spielberg s’atreveix a fer videoclips i roda el primer de la seua carrera amb un mòbil

El cineasta grava l’audiovisual d’un nou tema del músic de folk rock Marcus Mumford

El cineasta Steve Spielberg durant el rodatge del videoclip
El cineasta Steve Spielberg durant el rodatge del videoclip / Twitter @marcusmumford

Després de marcar diverses fites en el seté art, no es descarta que Steven Spielberg en signe una altra. El cineasta ha gravat el seu primer videoclip i ho ha fet amb un mòbil i en una sola presa. Es tracta del vídeo musical de Cannibal, l'últim senzill del músic de folk rock Marcus Mumford.

El mateix Mumford ho va confirmar aquest dilluns a través de les seues xarxes socials: "El diumenge 3 de juliol, en el gimnàs d'un institut de Nova York, Steven Spielberg va dirigir el seu primer vídeo musical, en una presa i amb el seu telèfon", va tuitar Mumford al costat de diverses fotografies al costat del director durant el rodatge.

El cineasta s’ha envoltat de gent de la seua confiança per a integrar l’equip tècnic del rodatge. Segons va detallar Mumford, l’actriu i esposa de Spielberg, Kate Capshaw, ha assumit la producció i direcció artística, mentre que la intèrpret britànica Carei Mulligan (The Great Gatsby, 2013) va ser la responsable del vestuari i la sonorització del videoclip.

Després de 58 anys de carrera cinematogràfica, Spielberg s’endinsa en el món dels videoclips. Una aventura que, segons Mumbford, li està eixint bé al cineasta. “Kate i Steven m'han deixat bocabadat, no puc agrair-li-ho prou", expressava el músic en un fil de Twitter.

Marcus Mumbford, que integra la banda Mumford & Sons, llança ara Cannibal, un senzill en solitari que avança el treball discogràfic que es publicarà el 17 de setembre.

Spielberg, per la seua banda, tornarà a la pantalla gran amb un llargmetratge semiautobiogràfic sobre la seua infància en l'estat d'Arizona, l'estrena del qual està prevista per al 24 de novembre, Dia d'Acció de Gràcies.

També et pot interessar

stats