Spielberg, sobre 'West Side Story': "No volíem maquillar els actors perquè semblaren porto-riquenys"

El director versiona el clàssic per a adaptar-lo als nous temps

Imatge de la nova versió de 'West Side Story' / À Punt NTC
07 de desembre 2021 - 16:01

El director Steven Spielberg ha rodat una nova versió del clàssic del gènere musical West Side Story adaptant l'original de Robert Wise de fa seixanta anys a la societat actual. El director ha volgut destacar que era molt important reparar la imatge dels protagonistes, als quals van maquillar per a caracteritzar-los com a porto-riquenys. Ara, actors i actrius són llatins, "no volíem maquillar ningú per a fer veure que els personatges eren porto-riquenys", ha explicat aquest dimarts.

La nova pel·lícula s’estrena a les sales espanyoles el pròxim 22 de desembre amb algunes novetats, com ara la substitució del terrat del ball principal per un carrer on té lloc l'escena.

Gràcies a West Side Story, el recentment desaparegut compositor Stephen Sondheim va saltar a l'èxit com a compositor de musicals a la fi dels anys cinquanta.

Ara, aquesta nova versió del clàssic que es va estrenar com a musical de Broadway abans de ser adaptada al cine per Wise sona ja com a candidata per als Oscars d'enguany.

Per a rodar el musical, Spielberg ha comptat amb l'ajuda de la protagonista de la pel·lícula original, l’oscaritzada Anita del 1961. Encara que el remake es va rodar el 2019, l'estrena s'ha retardat fins aquest mes de desembre.

També et pot interessar

stats