El SanSan de Benicàssim balla al ritme de la munyeira i d'artistes consagrades com Rozalén

Tanxugueiras, Rozalén i Kase O. són alguns dels artistes que han fet vibrar el públic del festival aquest divendres

Tanxugueiras al SanSan / À Punt NTC

El SanSan Festival 2022, que se celebra aquest cap de setmana a Benicàssim (Plana Alta), ha arribat a l'equador aquest divendres amb els espectacles d'artistes consagrats com Rozalén, Kase O. o Fuel Fandango, l'exaltació de la munyeira i de la música tradicional gallega de Tanxugueiras i amb el punk de Shego, entre moltes altres propostes musicals.

Una edició que ha tornat a la seua data habitual després d'haver celebrat l'última l'octubre de 2021 i que espera rebre en els seus tres dies a 40.000 persones per a gaudir amb absència total de mascaretes i amb un ambient que per moments pot fer pensar que el coronarivus va ser només un mal somni.

La Bien Querida ha estrenat la jornada amb una gran abundància de públic local i després d'ella, l'escenari secundari ha acollit el xou del raper saragossà Kase O., amb càntics amb crítica política com "Perro Sánchez" i "Ximo Puig, eres un saco de pus". Mentrestant, en la xicoteta carpa 'Calaverita' es gaudia del punk irreverent de les quatre madrilenyes de Shego.

A continuació, Rozalén, Premi Nacional de les Músiques Actuals de 2021, ha oferit un dels concerts més esperats d'aquesta edició del SanSan, congregant a l'afluència més gran de públic.

Després d'ella, ha sigut el torn de les "pandereteiras" gallegues. Tanxugueiras no van ser triades per a anar a Eurovisió, però van omplir l'escenari del SanSan reivindicant la música tradicional i recordant la importància de "no oblidar-nos d'on venim, per a no perdre'ns". Fuel Fandango han sigut els encarregats de tancar la nit, juntament amb Innmir, Amatria i Brian Cross.

El festival tindrà hui la seua última jornada amb Dani Martín com a protagonista, al costat de formacions com Emlan, Shinova o Hinds.

També et pot interessar

stats