Rozalén, Fuel Fandango o Tanxungueiras actuen en un SanSan que concentrarà 40.000 persones

El festival recupera la zona d’acampada i es converteix en el primer massiu sense restriccions per la situació sanitària

Un dels concerts d'aquest dijous, primera jornada del festival SanSan d'enguany
Un dels concerts d'aquest dijous, primera jornada del festival SanSan d'enguany / Facebook SanSan

El SanSan 2022, que se celebra a Benicàssim, ha obert les portes amb una bona acollida de públic. S’espera que arriben fins a 40.000 persones en el que és el primer festival sense restriccions, inclosa la mascareta, que es pot retirar en ser un espai obert. A Ciudad Jara, Zoo o La Casa Azul, que van fer ballar al públic aquest dijous, els seguiran aquest divendres Rozalén, Fuel Fandango o Tanxugueiras com a plats forts.

En total, el SanSan té programats 40 concerts durant els tres dies de festival. A més dels grups esmentats, aquest divendres també està prevista l’actuació de La Bien Querida, Brian Cross, Cheti, KaseO, Amatria, Niños Luchando, Molina Molina, Shego, Maurino, Plan B i Inmmir.

Les gallegues Tanxugueiras, finalistes del Benidorm Fest, han afirmat tindre "moltes ganes" de pujar a l’escenari de Benicàssim, "al costat d'artistes tan poderosos". Així mateix, el grup gallec ha manifestat l'entusiasme d'actuar en el festival per a compartir amb la gent la seua música, però també perquè serà un festival "com si foren vacances amb amics".  

Dissabte, Dani Martin i Shinova

El dissabte serà el torn d'Álvaro de Luna, Shinova, 2ManyDjs, Karavana, Chef'Special, Hinds, El Capitán Elefante, Rojuu, Niña Polaca, Cori Matius, Rocío Saiz o Emlan. Destaca també la presència de Dani Martín com a cap de cartell, que ha confessat estar especialment "emocionat" amb la cita. "És el primer festi de la meua vida", reconeixia.

El festival SanSan s’ha convertit en el primer gran festival del 2022 sense restriccions per la situació sanitària i aquest divendres s'hi va viure una jornada "sense incidents", com han reconegut des de l’organització.  

No obstant això, entre les novetats de l'edició d’enguany del SanSan destaca la "recuperació de la zona d'acampada fora del recinte, la implantació d'un sistema d'envasos retornables, la reducció de combustibles fòssils, les millores d'accés al terreny i de dinamització del flux de persones", com ha recordat el director del festival, Roberto Recuero.

El certamen genera uns 2.000 llocs de treball directes, a més dels indirectes, i tindrà un impacte econòmic de més de tres milions d'euros. El públic procedeix de totes les zones d'Espanya, especialment de Madrid, Catalunya i Aragó, a banda de la Comunitat Valenciana. Fins al dissabte milers de persones viuran una Setmana Santa musical única.  

 

 

També et pot interessar

stats