El SanSan ompli Benicàssim, que frega el 100% d’ocupació

S’espera l’assistència de 20.000 persones, que, en absència de càmping, han reservat als hotels de la zona

Una xica il·lumina amb el seu mòbil l'escenari durant un concert al festival Sansan de Benicàssim 2021
Una xica il·lumina l'escenari amb el mòbil, durant un concert en el festival SanSan 2021 de Benicàssim / Doménech Castelló (Efe)
30 d'octubre 2021 - 19:50

A pesar que el temps no acompanya, la pluja no ha aigualit el festival SanSan de Benicàssim (Plana Alta), que ja ha causat un impacte econòmic a la zona: l’ocupació als hotels frega el 100%, segons els principals negocis del sector. A més, bars i restaurants esperen rebre més clients que en un cap de setmana qualsevol.

És el primer macrofestival de música a tot l’Estat espanyol des que va començar la pandèmia de coronavirus. Sense distància de seguretat i amb total llibertat de moviment, tant per consumir com per a ballar a la pista (encara que amb mascareta obligatòria), es preveu que reba al voltant de 20.000 assistents. 

Per a Juanjo Medina, president de l'Associació d'Hostalers de Benicàssim, el fet que no hi haja zona d’acampada ha omplit els hotels: això marcarà un pont molt diferent dels de l’estiu. Així ho ha manifestat Celia Penya-roja, directora de l’Hotel Intur Orange de la localitat, on el 80% dels clients són assistents al festival. “Només durant divendres vam tindre un dia amb 366 entrades a l'hotel, tot un rècord” ha assegurat.

Els concerts han començat aquest divendres, 29 d’octubre, i duren fins al diumenge 31, amb quatre escenaris on s’ha pogut gaudir de la música de grans grups d’indie, pop i rock, com Vetusta Morla, Amaral, Cariño o Xoel López. Aquest dissabte s’espera que actuen Love of Lesbian, Dorian i Carlos Sadness, entre altres artistes. Finalment, diumenge tanquen el cartell La M.O.D.A., Leiva i Sen Senra, entre molts més.

També et pot interessar

stats