S’obri el termini per a demanar la devolució de les entrades i abonaments del Medusa

Totes aquelles persones que van comprar una entrada tenen fins al dia 23 de setembre per a fer la sol·licitud a través del web del festival

El recinte del Medusa Festival a Cullera després que el fort vent fera volar parts de l'escenari
El recinte del Medusa Festival a Cullera després que el fort vent fera volar parts de l'escenari / Natxo Frances (Efe)

La direcció del Medusa Festival de Cullera, que havia d'haver-se celebrat del 12 al 14 d'agost, però es va suspendre després de la tragèdia ocorreguda la primera matinada de concerts, obri aquest divendres el termini per demanar la devolució de les entrades i els abonaments.

Fins al pròxim dia 23 de setembre, aquelles persones que van comprar l'abonament general, plus o prèmium o l'entrada de dia poden sol·licitar la devolució proporcional des del web oficial del festival. El Medusa és un dels festivals d'estiu més multitudinaris d'Espanya i esperava rebre a més de 320.000 persones amb un gran dispositiu de seguretat, enfocat sobretot a evitar i detectar burxades per submissió química.

Segons la direcció del festival, en els abonaments generals i prèmium es retornarà un 66% del preu abonat i en les entrades de dia de dissabte i diumenge el 100%. Pel que fa a l'abonament plus, es retornarà un 40% del preu abonat.

Respecte a la devolució de complements i suplements, del 3 a l'11 d'octubre es podran sol·licitar tant les recàrregues de polseres sense contacte com de l'acampada, de copes no consumides durant el festival i les entrades de reaccés de dissabte i diumenge.

El passat dimecres, la direcció del Medusa Festival va assegurar que espera ja un últim informe pericial i la resolució de la investigació judicial oberta després de la tragèdia causada per fenòmens meteorològics que avalen que complia amb les mesures de seguretat per a aquesta mena d'esdeveniments.

També et pot interessar

stats