Rosalía converteix en èxit un tema sense haver-lo llançat

‘Despechá’ ha arribat aquesta matinada a les plataformes de música i ja es postula com a cançó de l’estiu

Rosalía converteix en èxit un tema que encara no havia llançat / À Punt NTC

Rosalía continua convertint en or tot el que toca. La seua última gesta ha sigut aconseguir fer un èxit d’una cançó que encara no havia publicat.

Despechá no estava gravada ni es podia trobar en plataformes musicals. De fet, fins fa molt poc no tenia ni títol oficial, però ha estat ben present en la gira Motomami i a mitjan juliol va publicar un vídeo de 35 segons on sonava la cançó en els seus perfils d’Instagram i TikTok.

Precisament TikTok –que permet reutilitzar els àudios d’altres persones per a fer vídeos propis– ha sigut clau en l’èxit de Despechá. Poc després de pujar aquest vídeo, tot el món estava fent la seua pròpia versió, i així, una cançó que encara no s’havia llançat oficialment, ja estava en boca de tots i totes. 

Quan per fi l’ha publicat en les plataformes musicals aquesta matinada ha començat a acumular reproduccions sense parar. A hores d’ara el videoclip ja té més 700.000 reproduccions en YouTube. Ha sigut tan gran l'acollida que Despechá ja és ferma candidata a ser la cançó de l'estiu i posarà banda sonora a més d’una nit d’aquest estiu. 

També et pot interessar

stats