Ix a la llum el primer concert que Rosalía va donar a València fa cinc anys

L’artista catalana va cantar per a cent persones i va cobrar 1.500 euros

Ix a la llum el primer concert que Rosalía va donar a València fa cinc anys / À Punt NTC

Ix a la llum el primer concert que Rosalía va donar a València fa cinc anys a Las Naves, on va cantar per a cent persones i pel qual va cobrar 1.500 euros. Aquest dissabte, la intèrpret catalana més internacional actua a l'auditori de la Marina Sud per a 18.000 persones i el seu caixet passa del mig milió d'euros. És el salt d'una cantant de flamenc convertida en artista global. 

Tal com ha avançat el diari digital El Confidencial, en el seu primer concert a València, Rosalía tenia 24 anys. En aquell moment presentava el seu primer disc Los Ángeles i el promotor que la va contractar, Rafa Jordán, va saber que Rosalía era molt més que una debutant. 

Assegura a À Punt NTC que en el moment en què va actuar, el públic era conscient que acabava de presenciar de flamenc tradicional amb una nuesa de la veu impactant. “Ella desbordava el micròfon”, manifesta. 

Jordán reconeix una professional quan la veu, i la cantant catalana ha migrat en temps rècord a artista global. La indústria musical la vol perquè va un pas per davant. El seu transformisme heterogeni ha rebut les benediccions del mercat en el disc Motomami.

Rosalía ha deixat de comptar un per un el públic i s'ha convertit en una estrella mundial.

També et pot interessar

stats