Rosalía visitarà València amb el ‘Motomami World Tour’

La cantant actuarà el 16 de juliol a l’Auditori Marina Sur

Imatge d'arxiu de Rosalía en un concert
Imatge d'arxiu de Rosalía en un concert / Shutterstock

Rosalía ha anunciat aquest dilluns la seua primera gira mundial, Motomami World Tour, amb dotze concerts per tot Espanya. La cantant catalana més internacional del moment actuarà a València el 16 de juliol a l’Auditori Marina Sur, en l’únic concert programat en la gira a la Comunitat Valenciana. 

Les entrades eixiran a la venda en la seua pàgina web el divendres 22 d'abril a les deu del matí, segons l'hora local de cadascun dels quinze països que visitarà l'autora d’èxits com "Saoko", "La Fama", "Con altura" o "Malamente". 

Des que es van filtrar, aparentment per error, les dates de diversos espectacles, l'expectació per veure com trasllada al directe la cantant catalana el seu innovador i irreverent Motomami no ha deixat de créixer en xarxes socials. El públic d'Almeria serà el primer a comprovar la nova posada en escena de Rosalía, que estrenarà el seu espectacle el 6 de juliol al Recinte Firal de la ciutat.

A partir de llavors, viatjarà per Espanya amb doble parada a Madrid i Barcelona: el 19 i 20 de juliol al WiZink Center, i el 23 i 24 al Palau Sant Jordi. Abans passarà per Sevilla (9 de juliol), Granada (12) i Màlaga (14). El periple espanyol continuarà per Bilbao (27 de juliol), la Corunya (29) i Palma (1 d'agost).

Les expectatives pels concerts de la catalana són altes, gràcies a la bona rebuda que ha tingut Motomami, un àlbum de caràcter experimental que bat rècords i en el qual aborda des del reguetón clàssic fins al flamenc, els boleros, el verb ràpid de les raperes nord-americanes o els interludis jazzístics.

També et pot interessar

stats