Rosalía bat rècords de reproduccions a Espanya: 5,79 milions de ‘streams’ en el primer dia del llançament de ‘Motomami’

La cantant catalana és l'artista femenina, tant espanyola com internacional, més escoltada a Espanya

Imatge d'arxiu de Rosalia en un concert
Imatge d'arxiu de Rosalía en un concert / Shutterstock

Rosalía continua batent rècords i ja és l'artista espanyol (tant home com dona) amb més streams de la història en les primeres 24 hores del llançament del seu últim àlbum, Motomami.

La cantant catalana també és l'artista femenina (tant espanyola com internacional) més escoltada a Espanya durant el primer dia en el qual Motomami s'ha erigit en tot un fenomen musical a nivell mundial, segons informa Sony Music en un comunicat.

Amb 5,79 milions de streams en les primeres 24 hores, aquest tercer disc d'estudi de Rosalía és el segon millor debut de la història de Spotify a Espanya, només superat per El mejor tour del mundo, de Bad Bunny, que va fregar els deu milions.

També és el millor debut espanyol de la història en aquesta plataforma, superant a C. Tangana i el seu àlbum El Madrileño, que fins a aquest moment tenia el rècord amb 5,17 milions; i el millor debut, així mateix, per a una artista femenina que canta en espanyol, imposant-se a la colombiana Karol G i el seu disc KG0516.

En plataformes com Spotify, els últims senzills de la cantant registren també xifres rècord: Saoko supera els trenta milions de reproduccions en un mes i Chicken Teriyaki té vora catorze milions de streams en només tres setmanes. 

D'altra banda, ja es pot gaudir en YouTube del TikTok LIVE amb el qual dijous passat va presentar totes les cançons de Motomami , la vespra de publicar el disc, un xou de vora trenta minuts que ja es pot visualitzar de manera íntegra a través del seu canal.

També et pot interessar

stats