El diumenge valencià de Rosalía: paella i passeig per l'Albufera

L'artista catalana ha compartit en Instagram vídeos i imatges de l'endemà del concert de la gira Motomami World Tour a València

Les imatges del diumenge de Rosalía a València: Albufera i paella de Quique Dacosta
Les imatges del diumenge de Rosalía a València: Albufera i paella de Quique Dacosta / Rosalía

Rosalía hidratant-se amb orxata va ser un dels moments més comentats del multitudinari concert que l’artista catalana va fer a la Marina Sud de València el passat de dissabte. “Gràcies per inventar açò”, va dir sobre l’escenari. La cantant catalana no només ha tastat la nostra beguda d’estiu per excel·lència, també va aprofitar el diumenge per a menjar-se una paella. Ho va fer en el restaurant Llisa Negra del xef Quique Dacosta, situat en el centre del Cap i Casal.

En les històries d’Instagram de Rosalía podem veure-la amb el seu equip aplaudint els cuiners de Llisa Negra i cantant i ballant cançons de l’estiu com Asereje i La Macarena mentre gaudeixen d’una paella valenciana.

El pla del diumenge es va completar amb un passeig en barca per l’Albufera, que la cantant també ha compartit en el seu compte d’Instagram. La publicació acumula ja més de 400.000 m’agrada i 1.600 comentaris. “He begut més orxata que aigua així que estic feliç i agraïda per la vida de gira”, comenta Rosalía en el text que acompanya les fotografies.

De segur que aquesta visita a València ha sigut molt diferent de la darrera vegada que va actuar a la ciutat fa cinc anys, quan va cantar per un centenar de persones a Las Naves. Al públic que hi va assistir a aquella actuació li va dedicar una de les cançons del concert del Motomami World Tour.

També et pot interessar

stats