Rigoberta Bandini esgota les entrades per al concert de Vivers a València

La cantant catalana, una de les sensacions del Benidorm Fest, actuarà el 20 de juliol

Rigoberta Banidini penja el catell de 'tot venut'
Rigoberta Banidini penja el catell de "tot venut" / Concerts de Vivers

Encara amb la ressaca del Benidorm Fest, Rigoberta Bandini és una de les finalistes que més interés manté dies després de la coronació de Chanel com a guanyadora. La mostra és que ja no queden entrades disponibles per al seu concert a València el 20 de juliol. La cantant catalana ha penjat el cartell d'entrades esgotades dies després que es posaren a la venda i és l'única que ho ha fet de moment de tots els directes que tindran lloc a Vivers aquest estiu.

'Ay mamá', el tema amb aspiració d'himne feminista, va quedar en segona posició, tant en la votació del públic com en la del jurat. La proposta de Bandini va convéncer molta gent que haguera volgut veure-la a l'escenari d'Eurovisió, però ara aprofiten la possibilitat de disfrutar-la en directe. L'organització dels Concerts de Vivers ha publicat que, "en cas que es puguen posar a la venda més entrades" ho faran saber.

Tot i que les entrades al concert de Vivers s’han esgotat, la cantant té programades dos actuacions més a la Comunitat Valenciana. El primer concert serà en l'Spring Festival, del 27 al 28 de maig a Alacant, on actuaran grups i cantants consolidats com C. Tangana, Dorian o Viva Suecia. Ben entrat l’estiu, el 19 d’agost, Rigoberta actuarà en solitari en el Som Fest de Castelló de la Plana. 

També et pot interessar

stats