El SOM Festival revela els primers artistes: Rigoberta Bandini, Hombres G, Vanesa Martín, Malú i Leiva

Les entrades ja es poden comprar a través del web del festival, que enguany se celebra del 4 al 21 d'agost

Vanesa Martín, Leiva i Malú en imatge d'arxiu
Vanesa Martín, Leiva i Malú en imatge d'arxiu / Shutterstock

L'Ajuntament de Castelló de la Plana ha presentat aquest dijous en Fitur el SOM Festival, que enguany tindrà lloc en el Real Club Nàutic del 4 al 21 d'agost, i ha donat a conéixer les seues primeres confirmacions: Hombres G, Vanesa Martín, Malú, Leiva i Rigoberta Bandini.

Amb el lema "Castelló. Tenim molt a compartir", l’alcaldessa, Amparo Marco, juntament amb la regidora de Turisme, Pilar Escuder, han donat a conéixer propostes en matèria de música, de festes, de naturalesa i d'esports, entre altres. 

Entre altres propostes ha presentat el SOM Festival, amb els primers cinc artistes confirmats del cartell. Es tracta d'Hombres G (5 d'agost); Vanesa Martín (6 d'agost); Malú (12 d'agost); Leiva (13 d'agost); i Rigoberta Bandini (19 d'agost). Unes actuacions per a les quals ja es poden comprar les entrades a través de la web del festival.

A més, i segons ha detallat Marco, durant el festival es programarà una jornada destinada a bandes locals consolidades i emergents i es promouran activitats que potencien la gastronomia i el comerç dels voltants.

També et pot interessar

stats