La mascletà de Reyes Martí, desqualificada per quedar-se a 10 segons del temps exigit

La pirotècnia de Borriana ha disparat aquest diumenge la primera mascletà de Fogueres dins del concurs

Mascleta fogueres diumenge

La plaça dels Estels ha acollit aquest diumenge la primera mascletà del XXXIII Concurs Pirotècnic de Fogueres, la primera de les sis disparaes que tindran lloc fins al 24 de juny en aquest lloc, que no ha estat exempt de polèmica.

La pirotècnica de Borriana ha disparat una mascletà amb 80,4 quilograms de pólvora, en homenatge a son pare mort. No obstant això, ha sigut desqualificada per quedar-se a deu segons del temps mínim exigit, que és de cinc minuts i trenta segons.

Reyes Martí ha protagonitzat el segon dels espectacles que se celebra al voltant de la font de Llevant i a la qual li seguiran, per orde, les pirotècnies Hermanos Sirvent, Mediterrani, Zarzoso, Tamarit i Ferrández. 

À Punt Mèdia emet les mascletaes cada dia a partir de les 13:30 hores des d’un set instal·lat a l’avinguda del General Marvà d’Alacant.

Mentrestant, la ciutat està immersa de ple en l’ambient foguerer, després que s’hagen col·locat els remats del monument oficial i que es treballe a estall en la resta de comissions perquè estiga tot enllestit aquest dilluns.

Aquesta nit serà la Plantà oficial dels monuments infantils que demà, una vegada el jurat haja deliberat, ja coneixeran quins seran els premiats dins de cada categoria. Demà serà el torn de la plantà de les fogueres grans.

També et pot interessar

stats