La justícia rebutja suspendre les mascletaes de Fogueres a la plaça dels Estels d'Alacant

El jutjat número 1 d'Alacant ha pres la decisió en admetre les al·legacions presentades per l'Ajuntament aquest divendres

Plaça dels Estels d'Alacant aquest dijous
Plaça dels Estels d'Alacant aquest dijous / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
09 de juny 2022 - 14:59 Actualitzat: 11 de juny 2022 - 10:11

Les mascletaes de Fogueres se celebraran a la plaça dels Estels. Un jutge d'Alacant ha rebutjat suspendre de manera cautelar les disparades. L'associació Salvem el Patrimoni ha recorregut contra aquesta decisió judicial.

El titular del jutjat contenciós administratiu número 1 d'Alacant entén que no concorren els requisits d'especial urgència exigits per Salvem el Patrimoni per a l'adopció de mesures cautelaríssimes.

El jutge ha pres aquesta decisió en admetre les al·legacions presentades per l'Ajuntament aquest divendres, entre les quals s'afirma que "no existeix cap informe que haja establit una relació de causa-efecte indubtable entre la celebració d'espectacles pirotècnics en l'entorn immediat de la font".

L'alcalde de la ciutat, Luis Barcala (PP), ha mostrat la seua satisfacció amb la decisió judicial, ja que "es buida la incertesa" i ha conclòs que "mentre uns només pensen en una part de patrimoni, se n'obliden d'una altra molt important".

D'aquesta manera, les mascletaes es dispararan a la plaça dels Estels a partir del pròxim dissabte 18 de juny, inclós el concurs pirotècnic entre els dies 19 i 24 de juny.

També et pot interessar

stats