Les reines de la Magdalena demanen gaudir de cada instant de la festa, però mantindre la prudència

Carmen Molina i Gal·la Calvo es mostren molt il·lusionades per una festa que arriba després de dos anys "molt durs"

18.03.2022 | Entrevista LNM Carmen Molina i Gal·la Calvo

A poques hores que comence la Magdalena, les reines, Carmen Molina i Gal·la Calvo (reina infantil) han valorat la tornada de la festa per primera vegada en tres anys per culpa de la pandèmia i s'han mostrat disposades a gaudir, especialment enguany, de cada instant d'aquesta festa. "Encara estem que no ens ho creiem. Estem gaudint cada instant. L'espera ha sigut molt dura", ha remarcat Carmen Molina en Les notícies del matí. I han animat tots els ciutadans a aprofitar la festa i mantindre la cautela en els nou dies de festa. "Mai ens hem d'oblidar que la covid-19 encara està present entre nosaltres", ha conclòs Molina.

"Estem molt il·lusionades", ha remarcat la reina infantil. "Han sigut anys molt durs, però sempre han estat ahí les nostres famílies. Hem de gaudir de cada instant, ens ho mereixem i la ciutat de Castelló de la Plana es mereix gaudir de la nostra tradició i de les nostres festes", ha defensat durant l'entrevista Carmen Molina.

Carmen i Gal·la han mostrat la il·lusió de compartir la recepció a l'ajuntament i la primera mascletà, el primer moment de les festes. El Pregó, la Romeria i fins i tot el vítol que posa fi als nou dies de festes són altres moments que les màximes representants de la Magdalena han dit que tenen ganes de viure.

À Punt ha preparat una programació especial per a acostar la Magdalena a tota la ciutadania del territori.

També et pot interessar

stats