Raúl Arévalo, premi especial del Festival de Cine de Paterna

L’actor, guanyador de tres premis Goya i intèrpret de pel·lícules com Balada triste de trompeta o sèries com Compañeros, el recollirà en la gala del 17 de febrer

L'actor Raúl Arévalo estarà a Paterna al febrer per a recollir el reconeixement del festival de Cine de Paterna
L'actor Raúl Arévalo estarà a Paterna al febrer per a recollir el reconeixement del Festival de Cine de Paterna / Ajuntament de Paterna

L'actor i director espanyol Raúl Arévalo, intèrpret de pel·lícules com AzulOscuroCasiNegro o Balada triste de trompeta, rebrà el premi especial de la novena edició del festival de cinema Antonio Ferrandis de Paterna, que se celebrarà del 8 al 17 de febrer. Arévalo rebrà el guardó durant l’última jornada del certamen, en la gala que se celebrarà al Gran Teatre de la ciutat.

Raúl Arévalo va debutar en la mítica sèrie Compañeros, a principis dels 2000, però va ser la interpretació en AzulOscuroCasiNegro la que va llançar la seua carrera com a actor. Posteriorment, ha participat en nombrosos projectes audiovisuals, tant de cinema com de televisió, incloent-hi Balada trista de trompeta, Primos, Me lo pasaré bien, El tiempo entre costuras o Antidisturbios.

El premi especial Antonio Ferrandis engrosseix l’ampli palmarés de Raúl Arévalo, on destaquen els tres Goya. La seua interpretació en Gordos li va reportar el premi a millor actor de repartiment. El 2016, la seua primera pel·lícula com a director, Tarde para la ira, es va emportar les estatuetes a millor direcció novel i millor guió original.

Abans de Raúl Arévalo, Maribel Verdú, Antonio de la Torre, Adriana Ugarte, Javier Gutiérrez, Carmen Machi, Nacho Fresneda, Emma Suárez o Hugo Silva han recollit el premi especial del festival cinematogràfic de Paterna.

Aquest certamen celebrarà la novena edició del 8 al 17 de febrer i enguany ha ampliat la programació i ha apostat per traure el cinema al carrer, com apunten des de l’Ajuntament de Paterna. 

També et pot interessar

stats