Compte enrere per a l’estrena de ‘Lobo feroz’, una història de crim i venjança amb Adriana Ugarte

Es tracta d’un remake de la cinta israeliana Big bad wolves, que va enamorar el mateix Quentin Tarantino

Adriana Ugarte en la pel·lícula 'Lobo feroz' / À Punt NTC

La setmana que ve arriba a la cartellera el thriller Lobo feroz, una desassossegant història de crim i venjança rodada en plena pandèmia. Es tracta d’un remake de Big bad wolves, pel·lícula d'intriga israeliana que va enamorar el mateix Quentin Tarantino.

La pel·lícula ens posarà en la pell d'una dona a la recerca de venjança i d'un policia fora de la llei, que s'uneixen per a descobrir l'assassí que s'amaga darrere dels brutals crims de diverses xiquetes.

La cinta és obra del director uruguaià Gustavo Hernández, que ha tingut a les seues ordes tot un trio d'espases de la interpretació: Javier Gutiérrez, Rubén Ochandiano i Adriana Ugarte. 

Els dos últims, que han visitat les instal·lacions d’À Punt a Burjassot, ens han confessat que ha sigut el paper més difícil de la seua vida. I això que Ochandiano voreja en totes les seues actuacions el desequilibri.

Adriana Ugarte confessa que va optar per no veure la cinta original i es va transformar en una altra. Caracteritzada i amb una mandíbula postissa, es movia com un tauró dins l'aigua. Ara, ja en la superfície, assegura que voldria canviar de registre per al pròxim examen davant de la pantalla. 

També et pot interessar

stats