Raquel Caurín, dècades de preparació per a triomfar en Eurovisió

La de Vilamarxant ha format part del cos de ball que acompanyava Chanel en l’actuació que ha deixat el millor resultat en anys per a Espanya 

Raquel Caurín és la ballarina valenciana de Chanel / À Punt NTC

Vilamarxant no pot estar més orgullosa de Raquel Caurín, la ballarina valenciana de Chanel, que ha acompanyat la catalana en la seua aventura a Torí, on ha quedat tercera obtenint el millor resultat per a Espanya en dècades

À Punt NTC ha visitat el municipi del Camp de Túria que ha vist créixer la jove per a parlar amb la seua família. Els seus pares estan acostumats a veure la filla en pantalla, però, així i tot, dissabte, quan Chanel va eixir a l'escenari a Torí, ells estaven pendents només dels moviments de la xiqueta.

Abans de parlar, Raquel ja havia decidit ser ballarina, conten i va començar ballant als dos anys al casal de la seua falla. La seua vocació primerenca va prendre força a l'escola de dansa de Riba-roja de Túria i, posteriorment al conservatori de dansa a Madrid. Primerament, es va especialitzar en ball flamenc, però després va diversificar el seu treball per a assegurar-se un futur professional que ja dura dèsset anys.

Mai li ha faltat la faena com a cor de ball de la Mala Rodríguez, Joaquín Cortés o en musicals com Dirty Dancing, però si hi ha una decisió que li ha canviat la vida, ha sigut acompanyar Chanel. No li va resultar fàcil perquè tenia altres “propostes molt bones”, explica son pare, però finalment va renunciar a elles per a participar en Eurovisió “i va encertar”. 

També et pot interessar

stats