La ballarina Raquel Caurin, de Vilamarxant a Eurovisió

La jove ha reconegut que la previsió de les enquestes, que vaticinen una bona posició per a Espanya, li fa il·lusió

10.05.2022 | De Vilamarxant a Eurovisió / Bona Vesprada

Eurovisió tindrà enguany una representació valenciana en la candidatura d’Espanya. La jove de Vilamarxant Raquel Caurin forma part de l’elenc de ballarins que acompanyaran a sobre l’escenari Chanel en la interpretació de SloMo

El programa d'À Punt Mèdia Bona Vesprada ha conversat amb Caurin només quatre dies abans de la final del certamen que enguany té lloc a Torí i que recupera el festival d’Eurovisió en el seu format tradicional després de la pandèmia. 

La ballarina ha agraït el suport i estima que està rebent la delegació espanyola: “estem rebent molts missatges de gent que assegura que enguany torna a tindre il·lusió per Eurovisió”. Ha afirmat que el moment més emocionant que han viscut ha sigut el visionat de l’assaig, on tot l’equip es va posar a plorar. 

Davant la pregunta sobre si senten pressió per les enquestes, que vaticinen una bona posició per a Espanya, la jove ha dit que més bé els il·lusiona. “Hem assajat tant que el treball ja està fet. Anirem a disfrutar la final”, ha manifestat. 

Caurin ha explicat que es va iniciar en el món de la dansa quan tenia només dos anys en les presentacions de la falla. Ja als nou anys es va formar al Conservatori de Dansa de Riba-roja, fins als 18, quan es va traslladar a Madrid per a finalitzar els estudis.

També et pot interessar

stats