La plaça de l’Ajuntament d’Alacant comença a quedar-se menuda per als grans ninots de la foguera oficial

Aquesta vesprada es coneixeran els ninots que s'alliberaran de les flames la nit del 24

El remat del monument que ha fet Pedro Espadero espera, tapat amb plàstics, front a l'Ajuntament que les grues el puguen muntar
El remat del monument que ha fet Pedro Espadero espera, tapat amb plàstics, que les grues el puguen muntar / À Punt NTC

Ja se sent l'olor dels preparatius de les Fogueres als carrers d’Alacant. Els elements de barraques i racons comencen a albirar-se pels carrers i les peces dels monuments esperen les grues per a començar a prendre forma, entre ells la foguera oficial que ha dissenyat Pedro Espadero i que enguany assolirà els vint metres d’alçària. D'ací a poques hores, dissabte de bon matí, al centre de la ciutat començaran els talls de trànsit. Abans, aquest divendres de vesprada, es coneixerà un dels primers veredictes de les festes d’enguany: el dels ninots indultats.

La plaça de l’Ajuntament comença a quedar-se menuda. Cada vegada arriben més peces de la foguera oficial, que ha dissenyat Pedro Espadero, i pel que es pot endevinar per davall dels plàstics que la cobreixen, es tracta d’una foguera d’intensos colors. Al voltant dels grans ninots, no faltaven aquest divendres ni veïnat ni visitants encuriosits.

Aquest divendres de vesprada es coneixeran quins són els ninots indultats d’enguany. A les cinc tancarà les portes l’exposició i aleshores començarà el recompte de vots per a saber quin ninot gran i infantil s'alliberarà de les flames la nit del 24.

Primers tancaments al trànsit

Pel que fa al trànsit, l'Ajuntament d'Alacant activa a les 7 del matí del dissabte les restriccions al trànsit en l'accés al centre per a facilitar el passeig dels vianants. Les avingudes d'Alfons el Savi i de l'Estació quedaran tancades al pas de vehicles, tret del transport públic i els residents, fins al dia 25 a les huit del matí. 

També et pot interessar

stats