Així serà la programació de les Fogueres 2023 d'Alacant en À Punt

A partir del 18 de juny À Punt retransmetrà en directe les mascletaes, l'Ofrena a la Mare de Déu del Remei dels dies 21 i 22, i la Cremà de la nit del 24

Fogueres 2023
Fogueres 2023 / À Punt
05 de juny 2023 - 12:17

Amb motiu de les Fogueres, À Punt ha preparat una cobertura especial per a fer arribar a totes les cases la festa gran d'Alacant. La programació prevista és la següent:

Del 18 al 24 de juny, viu les mascletaes en directe

Com cada any, connectarem en directe amb la plaça dels Estels a les 14:00 hores per a portar cada mascletà. Des d'un set especial, Ferran Cano i Maria Fuster conduiran la retransmissió amb la col·laboració de la pirtotècnica Reyes Martí. Connectarem en directe des de les 13:30 fins a les 14:00 h i el 24 de juny la retransmissió s'avança a les 13:00 h.

Mascletà de la pirotècnia Hermanos Sirvent en la plaça dels Estels en una imatge d'arxiu
Mascletà de la pirotècnia Hermanos Sirvent en la plaça dels Estels en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

21 i 22 de juny, l'Ofrena

Tant el dia 21 com 22 tindran lloc les dues sessions de l'Ofrena a la patrona d’Alacant, la Mare de Déu del Remei i À Punt allí hi estarà en directe per a portar-vos cada detall. Connectarem en directe des de les 18:15 h fins a la mitjanit.

Segon dia d'Ofrena a la Mare de Déu del Remei
Segon dia d'Ofrena a la Mare de Déu del Remei / À Punt NTC

23 de juny, cobertura especial

El dia previ a Sant Joan estarem en directe des d'un set especial per a cobrir tota la informació foguerera de primera mà. Ho podràs veure en el programa Fas Festa, amb Ferran Cano i Maria Fuster al capdavant, a partir de les 22:00 hores.

Ferran Cano i Maria Fuster en les Fogueres de 2022
Ferran Cano i Maria Fuster en les Fogueres de 2022 / À Punt

24 de juny, retransmissió de la Cremà

L'últim dia de Fogueres, l'equip d'informatius es trasllada a la terrassa del Casino del Port d'Alacant, des d'on es farà un especial d'À Punt NTC Migdia amb la periodista Victòria Maso al capdavant.

A la nit, À Punt oferirà en directe la Cremà de la foguera guanyadora del primer premi i també la foguera de l'Ajuntament, des de les 23:00 hores fins a la matinada. Abans, a les 22:00 hores, es farà un especial del Tàp Zàping dedicat a les Fogueres.

Així s'ha viscut la nit de la Cremà de les Fogueres d'Alacant
Així s'ha viscut la nit de la Cremà de les Fogueres d'Alacant / À Punt NTC

La ràdio d'À Punt, també en Fogueres

Els estudis de la ràdio també es desplacen a Alacant i allí estaran en directe l'equip del Podríem fer-ho millor, Les notícies del matí, El Rall, Pròxima Parada i Territori Sonor. Aquesta és la previsió de dies i hores:

Fogueres 2022 amb el set d'À Punt en la plaça
Fogueres 2022 amb el set d'À Punt en la plaça / À Punt NTC

També et pot interessar

stats