El Parc Gulliver reobri aquesta setmana després d’un any i mig de remodelacions

L'Ajuntament de València ha previst una festa per a la xicalla el 6 de novembre

El Parc Gulliver de València, vist des de l'alt
El Parc Gulliver de València, a vista d'ocell / Parc del Túria
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
24 d'octubre 2022 - 19:13 Actualitzat: 24 d'octubre 2022 - 20:04

El Parc Gulliver ja està preparat per a reobrir vora un any i mig després de tancar. L’alcalde de València, Joan Ribó, va anunciar fa uns dies que la reobertura es concretarà aquesta setmana. 

L' espai, un dels més visitats pels xiquets i xiquetes que visiten el jardí del Túria, va reobrir a principis de maig del 2021, després d'estar tancat des de març del 2020. Però poques hores més tard, l'Ajuntament va decidir tornar a tancar aquest recinte, davant de les queixes de diverses famílies que al llarg del dia comunicaren incidències relacionades amb rascades i picors en els xiquets i xiquetes després d’utilitzar els tobogans.

L'Ajuntament de València no ha detallat encara el dia exacte de la reobertura. Sí que ha detallat que serà al llarg d’aquesta setmana, “després de mesos d’intens treball” per a portar a bon terme la “reforma integral” a què ha estat sotmés, segons Ribó. 

El Parc Gulliver, no obstant, sí que ha marcat almenys una data en el calendari: el pròxim 6 de novembre. El primer diumenge del mes pròxim, el parc ha previst una gran festa per a la infància per tal de celebrar la reobertura després d’una llarga pausa. 

El Gulliver és un parc públic gratuït situat als jardins del Túria de la ciutat de València, entre el pont de l’Àngel Custodi i el del Regne de València. El van inaugurar l’any 1990, com a part d’un conveni entre l’Ajuntament de València, que cedí els terrenys, i la Conselleria d’Indústria, Comerç i Turisme. Obra de l’arquitecte Rafael Rivera i de l’artista faller Manolo Martín, el principal reclam del recinte és una escultura del personatge de Gulliver tombada en terra, (tret de la novel·la de l'escriptor irlandés Jonathan Swift), plena de tobogans i zones de joc, que simula el moment en què a Gulliver l'amarren a terra els diminuts habitants del país imaginari de Lil·liput. 

També et pot interessar

stats