El papa Francesc rep les falleres majors de València al Vaticà

Carmen Martín i Nerea López han assistit a l'audiència amb la indumentària tradicional i han regalat al pontífex un llibre sobre les Falles

El papa Francesc rep les falleres majors de València al Vaticà

Trobada de màxims representants a escala mundial. Aquest podria ser, sens dubte, el peu de foto de la imatge que immortalitza un moment històric: el de la recepció del papa Francesc, màxima autoritat de l’Església catòlica, i el de Carmen Martín i Nerea López, màximes representants d’una festa única al món, les Falles. El pontífex ha rebut les dues falleres majors de València a Roma, després de la tradicional audiència dels dimecres, celebrada davant de desenes de fidels.

Carmen i Nerea, que han acudit a aquesta trobada insòlita vestides de fallera, han pogut conversar uns minuts amb el papa i li han oferit diversos regals, entre els quals, un llibre sobre la festa que representen, al qual el pontífex ha estat donant una ullada. El papa Francesc s’ha mostrat encuriosit pels vestits de les falleres, que s'han posat dretes perquè els poguera observar millor.

Les falleres majors de València estan aquests dies a Roma, preparant l'extra de Falles del diari Levante. Allà, Carmen i Nerea han despertat la curiositat de molts vianants mentre creuaven els carrers amb la indumentària tradicional. 

Dimarts, van visitar l’Església Nacional Espanyola a Roma, on van poder veure els sepulcres dels papes valencians Calitx III i Alexandre VI, segons va fer pública la mateixa església a través de Facebook. 

Les falleres majors en la visita a l’Església Nacional Espanyola a Roma, que van fer dimarts
Les falleres majors en la visita a l’Església Nacional Espanyola a Roma, que van fer dimarts / Facebook de l’Església Nacional Espanyola a Roma

També et pot interessar

stats