El món faller exalta Nerea López com a fallera major infantil de València 2022

L’acte s’ha celebrat al Palau de Congressos de València i s’ha pogut seguir en directe a través d’À Punt

Nerea López, fallera major infantil de València d’enguany, amb el president de la Junta Central Fallera i l'alcalde de València / Junta Central Fallera

Nerea López, fallera major infantil de València d’enguany, i la seua cort d’honor han viscut aquest diumenge l’Exaltació en un acte en què no han faltat moments d'alegria i molta emoció. 

El Palau de Congressos ha sigut una vegada més l’escenari del primer gran acte de les festes, tan sols un dia després de l’Exaltació de la fallera major, Carmen Martín Carbonell. Les falleres infantils han pujat una per una a l’escenari entre aplaudiments i han rebut la banda que les acredita com a representants de les Falles 2022 de la mà del president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, i de l’alcalde de València, Joan Ribó.

En aquesta ocasió els encarregats d’obrir la gala han sigut Espectáculos Mas i Eventime Teatre amb l’espectacle musical Tribut Màgic, on han fet un repàs dels contes i les cançons infantils més populars.

Nerea López ha estrenat en l’Exaltació l’espolí, que és de color malaquita, en homenatge a la tonalitat d’ulls de la seua àvia. La confecció de la peça ha estat a càrrec de Vives i Marí, que també ha elaborat l'espolí de la fallera major. Segons ha explicat l’equip de disseny, "el colorit alegre i els motius florals encaixen perfectament amb la personalitat de Nerea".

Salvador Doménech, metge, faller de Don Bosco de Borriana i president de la Federació de Falles de Borriana des del 2015, ha sigut el mantenidor de l'acte. Durant el seu discurs ha imaginat com serà el regnat de la fallera major infantil, "carregat de llum i color, atreviment, i música i alegria". També ha volgut dedicar unes paraules de germanor a cadascun dels sectors fallers i a les seues representants.

També et pot interessar

stats