La fallera major infantil de València escull el color malaquita per a l'espolí

L'Exaltació de Nerea López i la seua cort d'honor és aquest diumenge al Palau de Congressos

Nerea López, fallera infantil de València, en eixir del seu domicili / À Punt NTC | Rosa Porta

Un dia després de l'Exaltació de la fallera major de València, Carmen Martín, li arriba el torn a la màxima representant infantil. Nerea López viurà aquest diumenge de vesprada el primer gran acte del seu regnat amb l'Exaltació.

Nerea López ha revelat el color de l'espolí a les portes de sa casa, on l'esperava la seua cort d'honor. El color que ha escollit la fallera ha sigut finalment el malaquita, una tonalitat de gris verdosa suau. Tal com ha explicat  l'equip de disseny de Vives i Marí, que també han confeccionat l'espolí de la fallera major, "el colorit alegre i els motius florals encaixen perfectament amb la personalitat de Nerea".

L'espolí, per a l'elaboració del qual s’han invertit aproximadament 700 hores, té 13 metres de tela, 6.210 fils d’ordit i 32 colors de trama, combinats amb dos metalls: or brescat i plata llisa.

L'espolí de la fallera major infantil, vist des de darrere
L'espolí de la fallera major infantil, vist des de darrere / Junta Central Fallera

La fallera major infantil arribarà en un cotxe d'època al voltant de les 17:00 al Palau de Congressos. En aquesta ocasió, el mantenidor és el metge Salvador Doménech, faller de Don Bosco de Borriana, i que té les majors distincions de la Junta Local de Borriana i la Junta Central Fallera.

A l'Exaltació, tant Nerea com la seua cort d'honor rebran les bandes que les acrediten com a representants de la festa de la mà del president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, i de l'alcalde de València, Joan Ribó.

També et pot interessar

stats