Pablo Rivero: "Jo escric el llibre que m'agradaria llegir"

Pablo Rivero, autor de Las niñas que soñaban con ser vistas i María Gómez, escriptora de Odio en las manos, han estat en À Punt per a presentar les seues novel·les, amb les quals participen en el festival literari VLC Negra.

Estrevista a l'actor i escriptor Pablo Rivero en À Punt / À Punt NTC

La novena edició del festival de gènere VLC Negra finalitza aquest dissabte 19 de juny. L'actor i escriptor Pablo Rivero hi ha assistit per a intervindre en la trobada titulada "Allò que deixa la teua absència", i la periodista María Gómez ha participat en la trobada amb els lectors "L'odi i el dolor", ambdós celebrats a L'Iber, Museu dels Soldadets de Plom de València.  

Tant Pablo com María coincideixen en els seus gustos literaris i confessen ser admiradors de la novel·la negra: "Sempre he pensat que si havia d'escriure una cosa, seria les novel·les que t'agrada llegir". María Gómez confessava en l'entrevista a la televisió d'À Punt Mèdia que amb aquest gènere disfruta del repte de poder entendre el que l'escriptor o escriptora ha volgut dir: "És molt divertit ser jo ara la que fa aquest joc amb el lector". 

Maria Gómez debuta amb Odio en las manos

Per a escriure la seua primera novel·la, la periodista María Gómez ha plantejat un dilema difícil de resoldre: series capaç de trair un pacient per a evitar un assassinat? El thriller narra la història de Rosario i Ana, pacient i terapeuta. "Tenia ganes de fer un homenatge a aquestes dones fortes, m'interessava el perfil de la terapeuta que t'ajuda". María confessa que haguera sigut "més senzill parlar del que saps, de mi o de la meua professió, però vaig triar complicar-me la vida". 

Maria Gómez i Pablo Rivero van estar en Pròxima Parada, escolta l'entrevista completa ací.

Pablo Rivero: "Sempre dic que si no visquera a Madrid, viuria a València"

Per a Pablo Rivero és una sort que el públic el reconega per un personatge que fa 20 anys que interpreta, però Pablo ens ha contat que en la faceta en què se sent més lliure és la d'escriptor. 

Sobre la seua última novel·la, "Las niñas que soñaban con ser vistas", ens ha contat que és un thriller inspirat en crims d'adolescents dels anys 90 traslladat a l'era internet per a mostrar els perills de la sobreexposició en xarxes socials: "Es moren per anunciar un producte i després el producte són elles".  

També et pot interessar

stats