À Punt i VLC Negra col·laboren en la promoció de la cultura i la promoció del festival de literatura

Les votacions del públic en el web de VLC Negra determinen els guanyadors dels premis de Novel·la Negra 2021

Cartell VLC Negra 2021
Cartell VLC Negra 2021 / Departament de Comunicació
31 de maig 2021 - 14:22

À Punt Mèdia continua donant suport als esdeveniments culturals de la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió, ha signat un conveni de col·laboració amb l’associació que organitza el festival València Negra.

VLC Negra és un festival literari al voltant de la novel·la del gènere anomenat negre que se celebra a la ciutat de València del 10 al 19 de juny. Durant eixos dies VLC Negra ha programat al voltant de 40 activitats, entre les quals destaquen les trobades literals amb autors com ara Carlos Zanón, Pablo Rivero o Manuel Marlasca, entre d’altres.

El públic, a més, té la possibilitat de decidir les obres guanyadores del premis de Novel·la Negra 2021. Fins al dia 9 de juny, es podrà participar en l’elecció de les obres guanyadores en el web del festival.

El públic també podrà assistir a tallers d’escriptura i a la gravació de podcasts en directe. A més, el festival atorga els premis a les millors novel·les negres de l’any i el premi Francisco González Ledesma.  Tot un fum d’activitats al voltant del gènere.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha apuntat que “Amb l’Associació València Negra compartim l’objectiu de la promoció de la lectura i a la Comunitat Valenciana tenim molts bons representants del gènere negre”.

Els diferents programes d’À Punt Mèdia, com a mitjà oficial, realitzaran una cobertura i difusió de totes les activitats relacionades amb aquesta novena edició del festival. Es prestarà especial atenció a la inauguració que tindrà lloc dijous, 10 de juny al Centre del Carme on es lliurarà el premi Francisco González Ledesma a la trajectòria literària que enguany rep Juan Madrid i a la cloenda amb el lliurament de la resta de premis. “À Punt assegura la cobertura informativa d’un esdeveniment participatiu i obert com és esta novena edició del festival VLC NEGRA”, ha afegit Alfred Costa.

En aquest sentit, Jordi Llobregat, director de VLC Negra, ha posat en valor el conveni amb els mitjans públics i ha comentat que “Creiem en la ràdio i televisió publiques, els mitjans que contribueixen a vertebrar la nostra comunitat amb informacions i continguts de qualitat. I valorem molt la important tasca que desplega À Punt Mèdia a través dels seus diferents canals”.

“Ens uneix la vocació de difondre el fet cultural, el foment de l’ús del valencià i el desig d’arribar a tanta audiència com ens siga possible. Per tant, aquest conveni és el resultat natural de l’afinitat entre À Punt i València Negra: la radiotelevisió pública autonòmica i el festival literari més gran que se celebra a la Comunitat Valenciana”, ha assegurat Jordi Llobregat. “Espere que aquest conveni, que vàrem signar per primera volta ara fa dos anys i que l’any passat va quedar en suspens per la pandèmia, continue en pròximes edicions”.

El festival se celebrarà en diferents espais de la ciutat i es podrà seguir a més pel canal de YouTube. Enguany per a poder complir amb els protocols sanitaris caldrà reservar l’entrada per a assistir a qualsevol de les activitats programades. Tota la informació sobre el programa del festival i el protocol COVID es pot consultar al web de VLC NEGRA. 

També et pot interessar

stats