La música de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i la veu de Zubiri homenatgen Nino Bravo

El concert al Palau de les Arts s’emmarca en els actes commemoratius del 50é aniversari de la mort de l’artista d’Aielo de Malferit

El mite de Nino Bravo roman viu cinquanta anys després de la seua mort
El repertori del concert del Palau de les Arts serà íntegrament de temes de Nino Bravo / À Punt NTC

Les notes de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i la veu de Serafín Zubiri retran homenatge aquest divendres de vesprada a una de les veus valencianes més universals, la de Nino Bravo. La formació musical oferirà un concert, per al qual ja no queden entrades, al Palau de les Arts de València. El recital es convertirà en un tribut més de la ciutat al cantant d’Aielo de Malferit que va morir fa enguany 50 anys.

Óliver Díaz dirigirà l’orquestra, que s’encarregarà d’aportar la música al concert que tindrà un repertori íntegre de temes del cantant valencià.

D'altra banda, el reconegut compositor alzireny Juanjo Colomer ha fet els arranjaments en exclusiva per a aquesta vetlada, en el que suposa una nova col·laboració de Colomer i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, que anteriorment ha interpretat obres seues com Fierabrass, Convergències o la recent estrena de Sorolla breu suite.

El concert s’emmarca en els actes oficials de l’Any Nino Bravo, que han declarat tant la Generalitat, com les Corts i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, localitat natal del cantant coincidint amb el 50é aniversari de la seua mort amb tota la carrera al davant en un accident de trànsit. 

També et pot interessar

stats