La mascletà de Germans Sirvent, segona desqualificada del concurs de les Fogueres 2023

Si Pirotècnia del Mediterráneo es va quedar curta, els alacantins se n’han passat 25 segons 

Tercera mascletà de Germans Sirvent de les Fogueres 2023
Tercera mascletà de Germans Sirvent de les Fogueres 2023 / À Punt NTC

La mascletà de la pirotècnia alacantina Germans Sirvent ha quedat aquest dimarts desqualificada del concurs de Fogueres per durar 25 segons més del límit estipulat, en prolongar-se durant set minuts i 25 segons. És el segon dia consecutiu que es desqualifica la mascletà després que ahir dilluns Pirotècnia de Mediterráneo quedara fora del concurs, en el seu cas per durar sis segons menys de l’establert.

La tercera sessió del 34 Concurs de Mascletaes de Fogueres ha reproduït, en una abarrotada plaça dels Estels, la mascletà que el passat 3 de juny va disparar la firma alacantina en l'avinguda Xavier Soler, dins del cicle "Pólvora tot l'any", organitzat per la Federació de Fogueres, segons ha indicat l'Ajuntament en un comunicat.

No obstant això, el gerent i pirotècnic, Pedro Luis Sirvent, que ha sigut àmpliament ovacionat, ha explicat que la d'aquest dimarts ha tingut "major intensitat i potència", a més d'avançar que potser haja sigut el seu comiat com a pirotècnic.

El començament ha sigut clàssic, amb una traca valenciana, i l’espectacle ha continuat amb una successió de diversos trons aeris distribuïts en fases. Així, s’han pogut apreciar en el cel xiulets, tritons i roncadors, juntament amb fums de colors blaus, blancs, verds i grocs. Després ha seguit un ensordidor terratrémol terrestre, que ha obrat l'efecte que vibrara l'asfalt de la plaça dels Cavalls, i el colp aeri final, caracteritzat per una intensitat poc freqüent.

També et pot interessar

stats